Dantura fixa in 24 de ore folosind noua tehnologie SKY Fast & Fixed by bredent

Acest tratament german SKY fast & fixed, este dedicat voua, pacienților cu dantura parțial sau complet distrusă și vă  ajută să vă recăpătați zâmbetul în urma unor proceduri (extracție, implant și restaurare temporară) care durează doar o zi.  

Deși este relativ greu de imaginat de către cineva care suferă de mai multă vreme din cauza dinților, toate problemele își pot avea rezolvarea într-o singură zi și în urma unei intervenții care nu doare, nu este inconfortabilă și care se desfășoară în deplină siguranță.

Zâmbetul este parte din personalitatea noastră, iar noi vi-l redăm!

Avantajele folosirii acestei proceduri

  • Scapi de durerile, respirația urât mirositoare si problemele dentare.
  • Poți adopta un regim alimentar sănătos, care influențează benefic și alte funcții ale organismului.  
  • Procedurile de: extracţie, implantare şi restaurare temporară se fac într-o singură operaţie pe parcursul unei singure zile.
  • Scapi de probleme inestetice și îți recapeți încrederea in tine. 

Noi zambete Dorite Stralucitoare Minunate

Cateva întrebări

Cât timp va trebui să aștept până să am dinții? Cât o să mă coste? Sunt întrebări pe care este normal să vi le puneți atunci când luați în calcul soluția implanturilor.

Ce spun pacienții noștri

Am asteptat mult pana sa imi fac curaj sa ajung la un cabinet stomatologic. Primul gand dupa ce l-am cunoscut pe domnul doctor Popescu Dan a fost sa scriu o recenzie. Ma simteam atat de incantata de atentia pe care am simtit ca mi-a acordat-o la primul consult si de siguranta pe care mi-o inspira incat am plecat de la clinica de-a dreptul entuziasmata. Am asteptat sa imi treaca entuziasmul ca sa-mi dau o parere. Am parcurs un drum lung impreuna, planul de tratament nefiind unul tocmai simplu. Am avut timp sa constat profesionalismul si implicarea cu care a lucrat, perfectionismul cu care nu a lasat niciun detaliu neobservat, rabdarea si consideratia cu care m-a tratat. Acum, cand lucrarea este gata, pot spune ca sunt foarte incantata si recunoscatoare de rezultat. Zambesc cu incredere, lucru pe care in ultimii ani nu l-am mai facut. Entuziasmul initial nu m-a parasit ci a fost completat de un sentiment de adanca recunostinta. Multumesc din toata inima!

– Doina Doroftei, 57 ani, Bucuresti –

De ce ai apela la mine pentru această procedură?

Ofer servicii medicale de cea mai înaltă calitate, unde pacientul și nevoile sale se află in centrul atenției. Totodată, sunt specialist in implantologie, am primit Certificatul de Excelență SKY Fast & Fixed by bredent!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Etapele procedurii

SKY fast & fixed de la bredent este conceptul de tratament de tip ‘’încărcare imediată’’ ce a cunoscut cea mai accentuată evoluție în România în ultimii ani, datorită calității și rezistenței sale pe termen lung, costului transparent și întreținerii ușoare pe termen lung.

În prima etapă, vom efectua, analiza și intepreta, radiografia panoramică și CT-ul. Tot în cadrul acestei faze vom discuta despre starea ta generală de sănătate și îti vom solicita analize suplimentare dacă este necesar.
La final, iti ofer planul complet de tratament și costul acetuia.

În a doua etapă, începem procesul chirurgical care constă in – anestezie locală, eventuale extracții, regularizarea crestei osoase, inserarea implanturilor, eventuala adiție osoasa/membrană PRF și sutura finală. Intervenția poate dura de obicei între o oră si jumatate și 3 ore în funcție de complexitate. La 24h de la inserarea implanturilor, se ataseaza lucrarile provizorii fixe.

În etapa finala, la 4-6 luni de la inserarea implanturilor, lucrarea fixă provizorie va fi înlocuită cu lucrarea protetica. Prețul acestei lucrari de lunga durată variază în funcție de materialul dorit (compozit, zirconiu, ceramica presata, coroane CAD-CAM etc.) 

Pentru mai multe informații, suntem la dispoziția pacienților

Pentru mai multe informații ne poți contacta la adresa de mail info@drdanpopescu.ro, telefonic la numărul +40722474796 sau apăsând butonul de mai jos și completând formularul de contact